sâmbătă, iunie 21, 2014

Outfit of the week - Wedding day (1)

Exista suflete pereche? Si sunt ele de ajuns pentru a incepe o poveste de dragoste? Eu cred ca mai este nevoie si de momentul oportun.

Pe sotul meu il cunosc de mult timp si, desi am pierdut la un moment dat legatura, ne-am reintalnit acum doi ani. Am inceput ca prieteni, dar amandoi stiam in sufletul nostru ca va fi mai mult de atat. Si asa a fost! 

Chiar la inceput, prietena mea cea mai buna mi-a spus ca peste sase luni o sa ma ceara in casatorie, lucru care parea imposibil pentru mine in acel moment. Dar se pare ca uneori altii vad mai bine decat tine ce este in sufletul tau! Stiti ce urmeaza, nu? Dupa sase luni, un inel minunat oferit de iubirea vietii mele, insotit de intrebarea pe care o asteptam: "Vrei sa fii sotia mea?". Iar raspunsul a venit atat de natural, incat m-a uimit si pe mine!


Acum voi vorbi doar de cununia civila, de pregatiri, sentimente, impresii, sugestii. 

Ne-am hotarat sa o facem mai devreme, pentru ca s-a intamplat sa imi expire buletinul acum si nu am vrut sa fac prea multe plimbari pentru schimbarea actelor. Si pentru ca de-abia asteptam sa fie sotul meu! 


Am inceput cu lista de invitati, pentru a putea organiza restul. Toate persoanele foarte apropiate din viata noastra sunt vreo 50. Si, desi ne doream sa facem ceva intim si relaxat acasa, am ajuns la un restaurant. Casa nu suporta acest numar, din pacate. Iar noi nu puteam renunta la niciun invitat! Si sunt foarte fericita pentru toate alegerile facute, a fost perfect! Faptul ca lumea a venit, chiar si persoane la care nu ne asteptam, mi-a creat sentimentul ca lumea ne iubeste, impreuna! Asa cum ne iubim si noi!


Apoi tinutele! Pentru Alex nu a fost chiar atat de greu: am pornit de la sacou, intr-o culoare primavaratica, pantalonii si pantofii bleumarin i-am ales foarte usor, iar camasa alba si-a luat-o singur. Am vrut o tinuta eleganta si relaxata si asta a iesit.


Eu am pornit in cautarea unei rochite. Si am vazut si probat nenumarate, dar nimic nu m-a multumit. Stiti cand nu cautati nimic, dar vedeti un milion de lucuri in vitrine, toate minunate, perfecte pentru voi? Iar atunci cand aveti nevoie de ceva, nimic nu se ridica la inaltimea asteptarilor? Asta s-a intamplat. Si am renuntat la plimbari nesfarsite prin magazine. 



Am gasit fusta aici, m-am indragostit de ea si am pornit in formarea unei tinute. Pantofii stiletto i-am luat de la Mineli Boutique si m-am simtit extraordinar in ei - pielea foarte moale se muleaza perfect pe picior. Cu bluza nici nu va pot povesti cum a fost: orice moment liber aveam mergeam amandoi sa cautam bluza pentru mireasa pretentioasa. Am gasit mai multe variante, dar nu le-am luat in acel moment si au disparut. Stres, oboseala si nervi, desi trebuia sa fie o experienta placuta! Spre final am mers doar in H&M, pentru ca schimba foarte des marfa si sunt foarte multe variante in acelasi loc. Si am ales-o pe aceasta - crop top simplu, din dantela alba. 



Clutch-ul a fost elementul de indrazneala al tinutei, pentru ca mi se parea una prea cuminte. Si, in ultimele zile, m-am hotarat la o coronita de flori de la Floronite in locul buchetului, pentru ca buchetul nu mi-ar fi permis sa pun in evidenta clutch-ul pe care il iubesc! 


A fost ziua in care am simtit cea mai multa fericire, iubire, sprijin si abia astept sa vina ziua in care voi purta rochia de mireasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu